3.1.2013

Matkakuume kovenee!

Voi MONDO minkä teit!
Ei saa kiusata!


Postiljooni tiputti meidän postilaatikosta tänä aamuna päivän piristyksen: Mondon tammikuun 2013 numeron. Ekstrakooste maailman parhaista matkakohteista herkullisilla teksteillä ja kuvilla varustettuna. Sanoohan sen jo maalaisjärkikin, että matkakuumeen saa tätä lukemalla nousemaan huolestuttaviin lukemiin.

Katso vaikka itse: 
Jani alkoi haaveilemaan reissusta Maltalle. Upeita maisemia ja ennen kaikkea kiipeilupaikkoja. Hänellä on siellä myös tuttuja, joihin hän tutustui viime keväänä Antwerpenissä. Saimme heiltä jo kutsun visiitille Maltalle, ja majoituskin järjestyisi heidän kotoaan. Will see :)
Itseäni kiehtoo enemmänkin rannat, ruuat ja letkeä yhdessäolo, unohtamatta kameran kanssa zoomailua. Joka reissussa kuvaan lähes jokaisen vastaantulevan oven, parvekkeen, skootterin, papan, kiven, kissan, ruoka-annoksen, näyteikkunan, katutolpan ja jopa katukivetyksen välissä kasvavat pienet kasvit. Kaupungilla kävely on yhtä pysähtelyä. Mutta lomallahan ei saisi koskaan olla kiire minnekään, eikö?

Myös koto-Suomen kohteet oli esitelty todella herkullisesti Mondon muiden vinkkien keskellä. Se on hyvä ajatellen opiskelijabudjettia - kotimaanmatkailu kunniaan! :) 
Tilasin aiemmin Mondoa kotiin parin vuoden ajan, mutta laitoin lehden viime vuonna tauolle hetkeksi. Siitä lähtien innokkaat lehtimyyjät ovat koittaneet käännyttää minut takaisin lukijaksi - jo kolmeen otteeseen. Tämänkertainen lahjalehti taisi olla osa minun pehmitystyötäni? Melkein onnistui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida ajatuksia omalla nimelläsi, kirjautuneena käyttäjänä tai anonyyminä.