8.1.2013

Fast, Fit & Fabulous


"Mitä ihmettä? Kuka menee naimisiin kuntosalilla?", oli ensimmäinen ajatukseni kun eilen menin salille. 
Ei, kyse ei ollut kenenkään häistä tai synttäreistä, vaan Elixian uuden tunnin lanseerauksesta. Fast, fit & Fabulous on 55 minuutin mittainen treeni, jonka pääpaino on kolmessa osa-alueessa: venyvyydessä, voimassa ja nopeudessa. Tunnin kohderyhmän saattaa voida päätellä lanseerauksen värimaailmasta...
Pakko myöntää, että maanantaita piristi se, että sai kävellä punaista mattoa pisin treenaamaan. 
 Tunnin jälkeen olo oli ihanan kevyt ja notkea. Tuntui, että voisi hypätä kolme metriä ilmaan ja laskeutua spagaattiin. Päätin kuitenkin olla kokeilematta.
 Treenin päälle uutta tuntia juhlistettiin vielä vaahtokarkeilla ja lasillisella Fresitaa. Salilla jalkaprässiä vääntävät miehet olivat kateudesta vihreitä, mutta eivät siltikään kehdanneet tulla vaaleanpunaiseen kuplaamme mukaan:) 

 Hyviä palautumiseen molemmat: skumppa ja karkki. Tähänhän voisi vaikka tottua.

Kuvissa on siskoni Ira, joka on myös Kiloklubin perustaja ja kunniajäsen. Hänen treenaamisestaan voit lukea täältä. Mutta varaudu:,tekstien sävy on syvässä sarkasmissa dipattu!
Tämä fast, fit & fabulous -tunnin lanseeraus oli Elixialta mielestäni hyvä veto. He osoittivat tällä skumppaa ja vaahtokarkkeja -eleellä, ettei treenaminen ja herkuttelu sulje toisiaan pois. Lisäksi oli osuvaa, että yleensä niin kliiniseksi ja vain raakaan suorittamiseen mielletty kuntosali sai tilana jotain "kuvaan kuulumatonta" eli pinkkejä rusetteja ja ilmapallokimppuja.

Hauska, huumorilla ja pilke silmäkulmassa toteutettu lanseeraus!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida ajatuksia omalla nimelläsi, kirjautuneena käyttäjänä tai anonyyminä.