8.1.2013

Arjen asiat -bingo

Olen tänään ollut ihan poikki. Pusersimme päivän aikana ison urakan opiskelukavereiden kanssa valmiiksi ja sen jälkeen olo oli huojentunut. Mieltäni masentaa tällä hetkellä myös se, että ulkona joutuu kahlaamaan floskassa ja Jani on taas Hangossa viikot. möö.

Raahauduin kotiin, kaaduin sänkyyn ja ajattelin ottavani nopsat vartin torkut. Tsing* Huomaankin, että olen nukkunut tuntikaupalla ja herään vasta illalla Hannan soittoon. Ja onneksi soitti, nimittäin lähdimme tyttöjen kanssa illaksi bingoon Dynamoon. (Off-topic: Se on muuten hauskaa, miten ihmiset aina yrittää skarpata silloin kun heräävät vastaamaan puhelimeen. Itse olen siinä melko huono: käheä ja samea ääni yleensä kavaltaa minut. Toisaalta nauroimme jälkikäteen Hannan kanssa sitä, että miksi edes pitäisi yrittää feikata ystäville, ettei soitto muka herättänyt? )

Takaisin aiheeseen. Oli aivan mahtavaa kokoontua vielä yhdessä bingoilemaan, ennen kuin Noora lähtee valloittamaan Uppsalaa ja Hanna takaisin Helsinkiin. Bingon teemana oli tällä kertaa arjen asiat. Valitettavasti meidän (voitokkaaseen?) pöytään ei osunut yhtään ainutta bingoa, vaikka läheltä-piti-tilanteita oli paljon. Liian paljon. Onneksi Tuukkiksen tanssi ja Siljan arvonta-laulu piristävät aina.

Haha, tää kuva on niin hauska. Kaikki kuvaavat kilpaa meidän epäonnisia bingokuponkeja. 
Lanseerasimme bingon ohessa myös uuden strategisen bingo-termin: pikkubingo. Se tarkoittaa sitä, että esim. kahta vaakariviä etsittäessä sinulla on bingokupongissasi jo yksi täysi bingorivi, mutta se ei riitä bingon huutamiseen, kun kaksi tarvittaisiin voittoon. Joten siitä pikkubingo.
Tuossa kuvassa joku onnekas heppuli, joka vei voiton meidän nenän edestä!
 
Huomasimme myös, että pöydästämme löytyy kahta eri suhtautumistapaa bingossa pärjäämiseen ja elämään yleisestikin. Kun Sarkku toteaa pessimisti ei pety minä puolestani vastaan optimisti onnistuu. Tämän koitan pitää mielessäni näinä floskan ja harmauden täyteisinä aikoina. Mutta onneksi on ihania ystäviä! tack & au revoir!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida ajatuksia omalla nimelläsi, kirjautuneena käyttäjänä tai anonyyminä.