15.1.2013

Kodin uusi ilme

Tätä päivää on odotettu!
Päätimme pistää olohuoneen ilmeen ihan uuteen uskoon. 

ENNEN:
Massivinen sohva hallitsi koko huonetta. Yhdessä tumman lilan seinän kanssa ne muodostivat melko synkän nurkan.


VÄLITILANNE:
Sohva sai lähteä. 




JÄLKEEN:

Divaanisohva lähti varastoon lepäämään, ja tilalle muutti tämä pitkäsäärinen lipastokaunotar. Siinä on paljon pieniä laatikoita ja esiin vedettävä työtaso. Jos kyllästyy tuijottelemaan pieniä laatikoita, voi kaapin ovet laittaa aina kiinni. Ikkunoiden viereen, erkkeriin tuli matalampi tummapuinen  lipasto, jonka päälle Janssonin orkideat saavat nyt muuttaa.

Lipastot löytyivät Turusta Hassisen kirpparilta.
Samaisesta paikasta löysin myös kauan etsimäni veden vihreän lasimaljan. Se pääsi isosiskonsa viereen paraatipaikalle!

Kirpparikierrokselta löytyi Kaarinan Ekotorilta tämä turkoosi karahvi.

Uusi lipasto toimii mahtavasti työpisteenä. Kun noin kauniin mööpelin ääreen istahtaa, on olo inspiroitunut. Jos ja kun inspis loppuu, voi työt laittaa syrjään ja sulkea kaapin ovet. Simppeliä!
Samaiselta reissulta löysin myös tosi tarpeellisen samovaarin. (Tämä on sarjassamme kiva alkaa perustella Janssonille -hankintoja.) Pitää siis järjestää useammin teeiltoja, nyt kun on kunnon välineet.

 Ja vielä. Tämä psykedeelinen pullo tarttui mukaani, koska se saa nauramaan. Voin hyvin kuvitella, että taiteilija, joka pullon on päättänyt maalata, on ollut hieman sienissä. Olisikohan peräti ollut sama herra, joka on maalannut Rulle-sedän olkkarin taulun?
Kirpparikierroksia kannattaa tehdä aina silloin tällöin - eteen saattaa osua vastaavan kaltaisia aarteita. Täältä voit lukea lisää bongauskierroksestani, joka suuntautui Turun seudun kirppareille ja antiikkiliikkeisiin.

Nyt menen juomaan teetä samovaarista, adios!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida ajatuksia omalla nimelläsi, kirjautuneena käyttäjänä tai anonyyminä.