21.10.2012

Unia ja sadepäiviä

Lomassa parasta on se, että pystyy irrottamaan aikaa niille asioille, jotka ovat oikeasti tärkeitä. Kuten ystäville, perheelle, nukkumiselle, kokkaamiselle, hyvän mielen liikunnalle.

Vaikka lähes joka päivä syyslomani aikana on ripotellut vettä, ei se oikeastaan ole haitannut. Sadesää vaatii vain vähän asennetta. Kumpparit jalkaan ja gore-texia päälle. Pienessä sateessa käveleminen on oikeasti tosi puhdistavaa ja samalla saa tankattua keuhkot täyteen hyvää happea. 

Jokirannassa oli jännä sää, satoi ja paistoi yhtä aikaa. Tämä on yksi lempipaikoistani Turussa, jokiranta ja sen vanhat tiilitalot. Alla olevaa kuvaa ei ole muokattu ollenkaan, kuva on vain napattu vahvaan vastavaloon.

 Förillä bongasin sateenkaaren. Aarre näyttäisi löytyvän jostain Martin tienoolta...
Olen onnekas sen suhteen, että muistan näkemäni unet melko tarkkaan. Loman aikana näin joka yö paljon monivaiheisia unia, joissa ihmiset eri puolilta maailmaa oli ympätty mitä mielikuvituksellisempiin paikkoihin. 

Veikkaan, että muistan omat uneni sen takia niin yksityiskohtaisesti, koska herään oikeassa unen vaiheessa. Lisäksi olen pitänyt vuosien ajan unipäiväkirjaa, johon kirjoitan tärkeiksi kokemani unet. Hyvät unet kirjoitan oranssilla kynällä, pahat ja negatiiviset puolestaan ruskealla. Olen sen verran hassu, että uskon ihan oikeasti, etteivät pahat unet käy toteen, jos ne kirjoittaa ylös paperille tai kertoo heti aamulla jollekulle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida ajatuksia omalla nimelläsi, kirjautuneena käyttäjänä tai anonyyminä.