4.10.2012

Kotitreeniä ja kanelipullaa

Ruotsista rantautuu Suomeen hyviä juttuja. Uusi rantautuja on kanelipullapäivä. Heti, kun kuulin kyseisestä päivästä hehkutin sitä kaikille, sillä se sopii hyvin herkutteluun painottuvaan elämänfilosofiaani. 

Kanelipullapäivä valkeni Turussa sateisena. Minulla mieli maassa töissä olleen tylsän palaverin ansiosta. Lisäksi olin unohtanut pyöränavaimet väärään paikkaan ja bussikortissa ei ollut yhtään arvoa ladattuna. Kävelin kauniissa nahkakengissäni vältellen epätoivoisesti lätäköitä ja varoen ohiajavien autojen heittämiä hyökyaaltoja. Puhkuin kiukusta.

Päiväni pelasti kauppatorilla ollut Pågenin pullanjakopromo. Iloiset Pågen-pullatytöt tyrkkäsivät kainalooni kaksi pussia pullaa. Päiväni oli pelastettu. Kiitos kansainvälinen kanelipullapäivä!

Täytyy myöntää, etten ole koskaan kaupan hyllystä osannut bongata näitä minipullia, sillä mieluiten syön omatekoista pullaa. Nämä eivät kuitenkaan olleet hassumpia. Koko on kivan pieni ja välissä on kanelia reilusti. 
Pyöräytin pullien kylkeen marjasmoothien. 
Ihana ylläri oli myös se, kun siskoni Ira oli päättänyt suunnata sadepäivän lenkkinsä Portsaan. Ira on vielä hieman toipilas, eikä ole päässyt salille pitkään aikaan. Niinpä teimme kotona pikkutreenin kaikille lihasryhmille. Se kävi helposti: tarvitaan vain  hyvä soittolista, käsipainot, matto ja tuoli. 

Kotona treenaaminen on hauskaa vaihtelua tavalliseen treeniin salilla. Lisäksi saa käyttää luovuttaan keksiessään kotoa uusia treenivälineitä ja aivan uusia liikesarjoja.

Iran jo tunnetuksi tullut taidonnäyte on olla pesemättä hiuksiaan moneen päivään ja silti loihtia niistä, noh, jotenkuten kuosissa olevat.
Treenin jälkeen jäähdyttelimme muistelemalla vähän kitaraotteita. Palautumisruokana tietenkin kanelipullat.
Ira eläytyy tähän huippusyvälliseen biisin. Näkisittepä, miten hienosti hän tekee vibran heiluttelemalla kitaran vartta vimmatusti ees taas.
Ainiin! Jos kaipaatte pelottavaa ja kannustavaa treeniseuraa tälle syyskaudelle, kantsii tsekata Iran kiloklubin treenisfilosofia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida ajatuksia omalla nimelläsi, kirjautuneena käyttäjänä tai anonyyminä.