6.3.2013

Unelmajakku

Olen jo pitkään haaveillut vaatekaappiini koristeellista jakkua, joka kestää vuodesta toiseen ja tuo himppusen glamouria tylsien farkkujen kaveriksi. Mutta. Kuten lähipiirini tietää, olen todella nuuka. Tai riittäähän näitä sanoja kuvailemaan rahankäyttöäni: saita, tarkka, säästeliäs... Niinpä odottelin ja bongailin, kunnes kohtuuhintainen jakku kävelisi vastaan.

Onni oli alehaukan matkassa ja löysin kuin löysinkin lopulta kriteerit täyttävän luomuksen Cubuksesta, kolmella kympillä. 

Jakun innoittajana on Balmain, jonka 2012-2013 mallistossa kimalteli vastaanlaisia luomuksia. 
Vastaavia olen nähnyt Cubuksen lisäksi jo syksyllä mm. Asoksella, Lindexillä ja Zarassa. 
Jakku onkin päässyt ulkoilemaan jo useaan otteeseen - niin arkena kuin juhlissakin. Yhdistämällä sen rentoihin housuihin ja simppeleihin asusteisiin, ei jakku ole liian överi palavereihinkaan. Ja illaksi sen voi yhdistää juhlavampiin koruihin ja esimerkiksi pikkumustaan. 

Kaulaan Noa Noan riipus ja laukuksi pieni metsänvihreä mokkanahkalaukku. 



2 kommenttia:

  1. jaaaaaa KETÄ on taas kiittäminen??? :D

    ps. JA OTA TOI TODISTA ETTET OLE ROBOTTI -juttu pois kommentoinnista. Se on ihan mahoton. Saat sen kommentit-asetuksista pois.

    VastaaPoista
  2. No rakasta siskoa tietenkin!

    Ps. En ota sitä pois, sillä mun edelliseen blogiin tuli niin paljon spämmi-kommentteja ja roskapostia, että tosiaan haluan pitää tän siistinä niistä. Haha, siinäpä vähän aivopähkinää kaikille raukoille jotka haluaa kommentoida - tiedän et välillä ne numerokoodit on tosi kryptisiä ja valokuvat suttuisia.

    VastaaPoista

Voit kommentoida ajatuksia omalla nimelläsi, kirjautuneena käyttäjänä tai anonyyminä.