2.12.2012

Kuinka murtautua omaan varastoon?


Mitä tehdä, kun oman kodin varastossa oleviin tavaroihin ei vain yksinkertaisesti pääse käsiksi? Olemme etsineet kissojen ja koirien kanssa meidän alakerran häkkivaraston oven avainta. Taskut, laukut, nurkat ja kaikki mahdolliset kätköt on pengottu.

Avainta vain ei tuntunut löytyvän sitten mistään. Varastoon oli kuitenkin pakko päästä. Otimme kovat keinot käyttöön; murtauduimme omaan varastoomme. 

Avuksi soitin paikalle jo asiaan vihkiytyneen isäni, sillä hänellä on kokemusta - krhm -  aiemminkin vastaavasta toiminnasta. Viimeksi, kun muutimme ystäväni Ainon tavaroita Turkuun, jouduimme tekemään saman tempun (tosin silloin ei tarvittu rälläkkää).

Tällä keikalla rälläkkä näytteli kuitenkin avainroolissa...



Simsalabim!

 Keitimme kiitokseksi murtovarkaalle kahvit mutteripannulla.
Iskä hullaantui kunnon espressosta ja aikookiin vissiin nyt hankkia samanlaisen Bialetin mutterikahvipannun kuin meillä.
Suosittelen lämmöllä Bialetin pannuja, ne ovat hyviä & kestäviä. Pieneen kahvinhimoon riittää tuo pienempi pannu ja isommalle väelle käytämme tuota 6 hengen pannua. Jos harkitsee vastaavan pannun ostamista, kannattaa myös tsekata mistä materiaalista pannu on valmistettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida ajatuksia omalla nimelläsi, kirjautuneena käyttäjänä tai anonyyminä.