5.12.2012

Jonkun loppu on aina uuden alku

Tänään oli viimeinen työpäiväni Mainostoimisto Gurun yhteyspäällikkönä. Päivä oli mukavan haikea. Vuosi on vierähtänyt vauhdilla - tuntuu kuin tammikuu olisi ollut ihan äsken. 

Ennen läksiäisiäni, suljin vielä viimeisiä projektejani Gurussa. Siivosin sähköpostin vanhoista kummittelevista meileistä ja työpöydän laatikot turhasta roinasta. Pöydän alimmasta laatikosta löytyi kiva ylläri: vanhat treenivaatteet, jotka olin kätevästi piilottanut monta kuukautta sitten sinne. Veikkaan, että olin heittänyt ne sinne kiireessä piiloon ennen jotain palaveria. 
Sain myös makeat naurut, kun luin läpi pöydälleni kertyneitä post-it- lappuja ja muistilappuja.

Ulkona paukkui hurja pakkanen ja toimiston laseihin oli ilmestynyt kauniita pakkaskukkia. Läksiäiset vietimme pienellä ydinporukalla glögilasien äärellä.

Läksiäisistä ja vuodesta Gurussa jäi hyvä maku suuhun - nyt voin taas suunnata monta kokemusta rikkaampana uusiin kuvioihin. Tuntuu, että olen saanut Gurusta ennen kaikkea varmuutta asiakassuhteiden hoitamiseen ja tiiminvetämiseen. Odotan innolla alkavaa vuotta ja uusia työkuvioita - mutta niistä lisää myöhemmin. 

Päivälle riitti myös muita ilonaiheita, kuten se, että kummitätini Merja oli tullut Italiasta Suomeen käymään, veronpalautukset ja joulushoppailut.

Näytimme Merja-kummille yhden Turun tunnelmallisimmista jokiranna ravintoloista, Tintån. Lounas Tintåssa on tosi monipuolinen ja herkullinen. 
 
Tintåsta saa myös jos jonkin näköistä lasintäytettä, mm. Veuve Cliquotia laseittain. 

 




 Jälkkäriksi otimme jättipalat talon porkkanakakkua ja suklaakakkua.

 Pakko kyllä todeta, että Iran leipomukset ovat silti parempia.

Näytimme Merjalle myös kauppahallin sekä Hansakorttelin putiikkeja. 

 Marimekon myymälä oli pukeutunut jouluun.


Huomasimme Iran kanssa, ettemme ole enää nykyään kovin hyvässä shoppailukunnossa (tottumattomuus), joten suuntasimme kauppojen hälystä kotiin.
Meillä on tapana polttaa adventtikynttilää joka vuosi. Välillä tosin kynttilän polttaminen unohtuu pariksi päiväksi ja täytyy kiriä päiviä kiinni...

Hyvää itsenäisyyspäivää & vapaapäivää torstaina kaikille!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida ajatuksia omalla nimelläsi, kirjautuneena käyttäjänä tai anonyyminä.