20.12.2012

From boyfriend's wardrobe

Ihmeiden aika ei ole ohitse. Vannoin tätä blogia perustaessani, etten ikinä tule kirjoittamaan vaatteista, sillä suuntaukseni teksteissä ei ole vaatteisiin ja muotiin keskittyvä. Mutta vannomatta paras ja never say never! 

Olen aivan hullaantunut tähän villapaitaan, jonka löysin Janssonin kaapista. Parasta on se, että se on suomalaista käsityötä, todella lämmin, pehmeä ja ihanan pitkä. Talvella ei ole mitään raivostuttavampaa kuin se, että tarvii palella tai viimainen joulukuun tuuli löytää alaselän. Tämän villapaidan kanssa ei ole sitä murhetta :) 

Alan kylläkin jo hieman huolestua itsestäni, sillä olen tavoistani poiketen käyttänyt samaa villapaitaa jokaikinen päivä tällä viikolla. Mutta toisaalta, paita on muunneltavissa fiiliksen ja tilanteen mukaan. Toisinaan on sellainen reipas bisnesmeeting-olo ja toisinaan taas turvonnut mökötysolo. Paita sopii silti molempiin hetkiin.

Uusi lempparivaatteeni on löytynyt.

Rannekellon löysin pari vuotta sitten Tukholman Urban Outfittersiltä. Siitä lähtien olemme olleet erottamattomat. Hankin kellon oppiakseni olemaan paremmin ajoissa. Kelloa kuvaillaankin Urban Outfittersin sivuilla osuvasti: "Never have enough time? This gold-tone watch has two faces. So now you have no excuse for being late!"
Tämä riipus muistuttaa minua siitä, että kaikkea ei tarvitse ostaa ja tämän hetkinenkin tavaramäärä riittää. Olin Lontoossa viikonloppureissulla ja puntaroin Aldon myymälässä pitkään ostaako ihanat mutta auttamattoman ylihintaiset kengät. Punnitsin, tarvitsenko niitä ja onko kenkien arvoista kituuttaa opintotuella loppusyksy. Joillekin päätös olisi ollut todella simppeli, mutta minulta vaati tahdonlujuutta jättää kengät kaupan hyllylle odottaamaan ostajaansa. Olin ylpeä itsestäni ja hankin tämän riipuksen (jonka hinta oli 5% kenkien hintaan verrattuna) Aldolta. Muistuttaakseni itseäni, etten tosiaan tarvitse enempää kenkiä.
Vyö on Varustelekasta Janssonin tekemä löytö. Hehe! lähipiiri tietää, että Varusteleka jakaa tunteita meillä kotona. Mutta ainakin heidän verkkokaupassaan on ollut luova copywriter töissä. 
Tämä vyö on siitä kätevä, että sen voi toisinaan sitoa myös hiusten ympärille tai pannaksi. 

 Nämä korvikset löysin Indiskasta. Kutsun niitä joulupallokorvakoruiksi. En ole vielä päättänyt, ovatko ne
a) överit
b) mauttomat
c) täydelliset?

Kuvista kiitos Janssonille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida ajatuksia omalla nimelläsi, kirjautuneena käyttäjänä tai anonyyminä.