17.7.2012

Serkkukaffet sateisena maanantaina

Maanantain ilonaiheet alkoivat kaikki ässällä:
Serkut
Saara 
Sonja 
spinning
smoothie
sisko
 ja 
sade.
 Saara pyörähti Helsingissä vielä ennen muuttoaan Lontooseen. Koska koko päivän satoi kaatamalla vettä taas vaihteeksi, päätimme treffata serkkupoppoolla La Torrefazionessa. Sieltä saa muuten Helsingin ehkäpä parhaimmat ja kauneimmat lattet. Arvostan osaavaa baristaa, joka tekee kahvin varmalla otteella ja ennen kaikkea hyvistä raaka-aineista. Itse join tällä kertaa spinningin päälle supersuuren mansikka-omena-jogurtti-smoothien. Sonjalla ja Iralla meinasi mennä hermot, kun ryystin antaumuksella sitä litran smoothieta ripotellen kaksi ja puoli pussia sokeria joukkoon. Terveellisyys taisi kyllä kaikota siinä samalla...

Olen niin iloinen Saaran puolesta, että hän lähtee ottamaan selvää aivan uudesta metropolista. Hän asui ennen Pariisissa ja nyt suuntana on siis vuoden maisteriopinnot Lontoossa, maailman kansainvälisimmäksi itseään tituleeraavassa Hult Universityssä.  Ihania uusia haasteita!


Sonja lähtee jelppimään Saaraa muuton kanssa Lontooseen - sister's duty. Ja me Iran kanssa päätettiin myös hyödyntää heti syksyllä Ryanairin halpalentoja Turusta suoraan Lontooseen. Saa vain nähdä, missä Saara asustelee silloin :) Noo, meidän siskosten bravuuriksi on jo muodostunut löytää penninvenyttäjän hostelleja, joissa on tarjolla ihania dormeja maustettuina junan vessaa muistuttavilla kylppäreillä. Viimeksi kun olimme Lontoossa, löysimme South Kensigtonista jonkun ihme partiolaishostellin, jossa oli yli-innostuneita japanilaisia. He eivät siis olleet sosiaalisesti yli-innokkaita, vaan ennemminkin pakkaamisen ja ahtamisen suhteen. Jokainen tavara matkalaukussa oli pakattu omaan erilliseen minigrip-pussiin, sukat, pikkuhousut, kartta, hammasharja, kamera, hajuvesi, shortsit, kenkä, toinen kenkä. He taisivat paheksua meidän pisin poikin lattialle levitettyjä kamoja... Tiny cultural differences, eh? 

Ira sai myös lisää vettä myllyynsä lähteä ulkomaille - opiskelemaan, töihin tai vaan hengaamaan. Will see, mitä hän vielä keksii! 



Ira oli sateen keskellä yksi pinkki väripilkku! Onneksi tää tyttö on mun elämässä kertomassa alaluokan  alatason alimman riman alittavia vitsejään.


Tässä vielä sadepäivään musiikkia á la Sade:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida ajatuksia omalla nimelläsi, kirjautuneena käyttäjänä tai anonyyminä.