25.7.2012

Puistojumppailua, herkuttelua ja yökävelyitä

Laura houkutteli mut Kaivopuistoon Friskiksen&Svettiksen järjestämään puistojumppaan. Paikalle puistoon oli kerääntynyt about 80 eri-ikäistä reippailijaa, jotka halusivat treenata ulkona. Jumppa kesti tunnin ja vei aikamatkalle kultaiselle kasikytluvulle. Aurinkoisella säällä hiki tuli tehokkaasti pintaan. Vatsa- ja selkälihaksia tehtäessä suussa maistui vastaleikattu nurmikko. Ensi kerralla otan kyllä mukaan isomman treenialustan. Puistojumppia on vielä kesän ajan tarjolla ympäri Helsinkiä, aikataulu löytyy täältä.

 
Liikkeet olivat uskomattomia ja biisit ehkä vielä uskomattomampia. 
Sain tehokkaan vatsalihastreenin, kun nauroin toinen toistaan hullummille biiseille. Kukahan toimii Friskis&Svettiksen jumppa-dj:nä? Kaiken huippu oli pakaralihasten teko tämän biisin tahtiin: "Pa pa Paulin taikakaulin kerran heilahtaa". 
Popeda on valitettavasti mennyt tulkkaamaan tuon kaamean rallatuksen Beatlesin orginiaaliversiosta, Maxwell's Silver Hammerista.

 Jumpan jälkeen Laura esitteli hauskan yksityiskohdan Ullanlinnan ökytalon seinästä. Kaivopuiston rannan tuntumassa voi tosiaan asua As Oy. Riistorannassa. Hups, ei kun Puistorannassa.
 Treenin päälle kävimme saunassa, teimme ihanat kuorinnat ja herkuttelimme. Leivoimme "muhkeaa" porkkana-oliivi-foccaciaa ja kaivoimme Lauran kaapeista luovia tapaksia. Minusta parasta kokkausta on kekseliäs kokkaus, jossa hyödynnetään kaikki kaapista löytyvät ainekset. Nam!

 Laura on kämppistensä kanssa antanut keittiön ja olkkarin väliseen seinään tilaa liitutaulutaiteelle. Seinään riitti kuulemma yksi purkki liitutaulumaalia. Voíla! Areena aforismeille ja elämänviisauksille on jo nyt kerännyt itsensä täyteen. 
 Ilta oli ihanan rento.
 Kävimme yökävelyllä Ullanlinnasta Eiranrantaa pisin aina Hernesaareen saakka. Ähky suli siinä samalla hyvin. Oli ihan hiljaista, vain tuuli humisi ja meren aallot löivät rantaan. Uni tuli illalla sekunnissa. Hyvä päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida ajatuksia omalla nimelläsi, kirjautuneena käyttäjänä tai anonyyminä.