15.7.2012

Kaapelitehtaalla hääkuvaajaksi by chance!

 Helsingin kesä on ollut tuulinen, viileä ja sadepisaroita täynnä, joten päätimme Denisen kanssa pelata varman päälle ja treffata Kaapelitehtaalla. Oli ihana rupatella rauhassa pitkästä aikaa!
Kävimme katsomassa valokuvataiteen museossa ENTER Helsinki -valokuvanäyttelyn. Hans von Schantzin näyttelyssä oli nostettu esille Helsingin tuntemattomampia, hylättyjäkin kolkkia ja tavallisia kaduntallaajia. Näyttelyn mielenkiintoisinta antia oli kuitenkin valokuvaajan otokset 80-luvun Helsingistä ja kaupunkilaisista. Kuvissa oli aitoa rosoisuutta ja hyviä tilanteita ikuistettuina. Tässä alla muutamia Kaapelitehtaan sivuilla julkaistujakin kuvia:


 Näyttelyn jälkeen hörpittiin lattet Kaapelitehtaan kahvilan terassilla, meren rannalla. Kahvilan seinustalla oli ihanan lämmintä!












Paikalle pölähti yllättäen viisikymmentä-henkinen hääseurue, joka otti potretteja hääpäivästään. He bongasivat meidät naapuripöydästä, sillä myös kuvaaja halusi päästä kuviin (ilmeisesti hääparin ystävä), ja yhtäkkiä huomasin seisovani kahvilan pöydällä kuvaamassa hääseuruetta. Se oli hauskaa ja olin otettu kunniasta!










Kiitos näistä kuvista Deniselle! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida ajatuksia omalla nimelläsi, kirjautuneena käyttäjänä tai anonyyminä.