28.11.2012

Priceless posters

 Bongasin Turkuhallissa menneiltä vuosilta julisteita, jotka nostattivat melkoisen makeat naurut. Julisteet on koottu Turkuhallin (eli nykyisen HK-Areenan) kellarikerroksen käytävälle osoitukseksi siitä, ketkä kaikki artistispektaakkelit ovat suvainneet saapua Suamen Turkuun kyseiseen halliin esiintymään. Onhan se hienoa, että Turku vetää isoja nimiä puoleensa kuin magneetti, eh?

Julisteet kuvastavat hyvin aikaansa. Paitsi artistien hiustyylit, myös julisteissa käytetyt kuvitustyylit ovat toinen toistaan hohdokkaampia. Kaiken lisäksi julisteet viestivät toisenkinlaista historiaa: Turkuhallin nimi vaihtelee julisteesta toiseen, riippuen siitä, mikä yritys kyseistä hallia kulloinkin sponsoroi. 

Erityiskiitos ja papukaijamerkki näistä julisteista kuuluu kyllä graafikoillle / art directoreille niiden takana. Jännä juttu, etten löytänyt yhtään signeerausta. 

 Tässä kuitenkin TOP18.

Enjoy!


Bum tsi Bum -show'hun liput irtosivat aikoinaan 150 markalla. Marcon blondaus valaisee pimeimmänkin talvipäivän.
Jarin oma show-juliste paljastaa hänen päiväunensa. Julisteen alakulmaan toimiston Marjattaa pyydettiin kirjoittamaan, milloin ja missä Turun keikka on. Onhan Marjatalla kaunis käsiala.
Julio Iglesias on etenkin zumba-vetäjä Antonin kestosuosikki. Antonia siteeraten: "Julio Iglesias - se on parasta!"
Leidit lavalla oli käsite aikoinaan. Onkohan kiertueen sponsorina ollut Eurokangas, joka tarjosi leideille hurmaavan väriset sifonkihuivit?
Yleisön pyynnöstä: Mestarit areenalla. 

 Kummatkohan mahtoivat voittaa?
 Danny ja hänen hiuslookinsa ei ole muuttunut mihinkään sitten vuoden 1977, kun hän kera Armin teki maailman huonoimmaksi äänestetyn musiikkivideon I Want to Love You Tender. Moneskohan juhlakiertue Dannylla on nyt menossa?
 Aikamoinen lupaus: "Rankempaa fudista et näe missään"!
 The Great Russian State Circuksen Suomen keikan Turkuhalliin tuotti Suomen ohjelma- ja telttapalvelu :)

 Kiva luonteva Sotkan petauspatja  lentävä matto.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida ajatuksia omalla nimelläsi, kirjautuneena käyttäjänä tai anonyyminä.