11.12.2013

Luumun lila laukku

Lila on aina ollut lempivärini. Ja kun sain mahdollisuuden ideoida itselleni uniikin laukun, ei värin valinnassa ollut ongelmia.


SMI illimité suunnittelee laadukkaasta, suomalaisesta villakankaasta laukkuja ja vaatteita. 
Kauniit, loppun asti hiotut tuotteet suunnitellaan ja tehdään Suomessa. Merkin takana hyörii hurmaava Sanni Ihamuotila, joka haluaa vaalia suomalaisen käsityön perinnettä. Tutustuin häneen SkiExpossa, jossa hän oli esittelemässä villakankaasta tehtyjä lumilautailuvaatteita. Huipputyyppi! 

Kun tilasin Sannilta laukun, sain itse ideoida sen värin, materiaalit ja yksityiskohdat. Mittasimme jopa senttimitalla puhelimeni mitat, jotta se mahtuisi varmasti laukun sisälle tulevaan taskuun ja lisäsimme myös laukkuun vuorin, jotta siellä voisi roudata paremmin treenivaatteita.  Tunsin itseni hetken ajan muotisuunnittelijaksi - mutta Sannille kyllä kaikki kunnia laukun suunnittelusta ja todella taidokkaasta toteutuksesta. 
Laukku toimitettiin kolmessa viikossa postilla kotiin - ainakin melkein. Olin intopäissäni kirjoittanut osoitteekseni vain Bulevardi 13, ilman mitään kaupunkia. Laukku oli matkalla eksynyt Helsingin Bulevardille, mutta löysi lopulta tiensä Hankoon asti ;)

Uskon, että tästä tulee luottokassini ja se saa ilahduttaa minua tulevilla reissuillani - niitä kun kertyy viikottain paljon tätä Suomen rannikkoa eestaas suhatessa.


Laukku SMI Illimité, mekko Lontoosta Camdenin markkinoilta, riipus Noa Noa, kengät Nilsson, sukkikset Indiska

Kuvista iso kiitos Janssonille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida ajatuksia omalla nimelläsi, kirjautuneena käyttäjänä tai anonyyminä.