30.3.2012

Perjantai

Tänään olen ravannut ympäri Helsinkiä asuntoja katsastamassa. Siinä hötäkässä olen joutunut pysähtymään miettimään omia arvojani: mitkä asiat ovat tärkeitä kodille? Onko sen sijaittava ydinkeskustassa, lyhyen työmatkan päässä, kun avaa oven on kaupungin syke heti kulman takana. Painaako vaakakupissa, miltä talo näyttää ulos päin - jugend-kaunotar vai betonipalikka?
 Rauhallinen naapurusto ja lenkkipolut vieressä, vai keskustan baarit, putiikit ja palvelut lähellä.
Yksin asuminen, kämppis vai solu - rahan säästäminen asumisessa vai panostaminen asumismukavuuteen?

Päättäminen on hankalaa.

Mutta tässä päivän ilouutinen! Opinnäytetyöni otti kertaheitolla oikein kunnon etenemisloikan käydessäni tapaamassa vihreitä tapahtumia järjestävän Greeneventin toimaria Jussi Kalliota. Hyvää ajatustenvaihtoa ja konkretiaa itse työprosessiin.






Päivän todellinen creme de la creme oli Tähtisumua-tapahtuma Kiasmassa. Ideana oli sonnustautua lempi-idolinsa tyyliin. Sonja oli organisoinut Makerin meikkitaiteilija-opiskelijat Kiasman aulaan maskeeraamaan kävijöitä. Hän toimi team leaderina ja olin niiiin ylpeä hänestä, sillä jengi tuli jatkuvasti häneltä kyselemään miten tämä ja tuo asia tulisi hoitaa ja Sonjalta tuntui löytyvän vastaukset ja ratkaisut niistä jokaiseen. Mikä parasta, sain Sonjan loihtimana ihanan raikkaan meikin. 







Tapahtuman konsepti oli hauska ja onnistunut. Tarjolla ilmaisten meikkausten lisäksi muun muassa Napoleon Pink Horse -esitys Kiasman teatterissa, avoin pääsy kaikkiin näyttelyihin sekä DJ nostattamassa tunnelmaa. Oman poikkitaiteellisen leiman tapahtumalle toivat myös erilaiset työpajat ja  yllättävä Thriller-tanssinäytös. Kultu-ryhmän organisoima Tähtisumua madalsi varmasti ihmisten kynnystä tulla Kiasmaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida ajatuksia omalla nimelläsi, kirjautuneena käyttäjänä tai anonyyminä.