3.4.2014

Taivaallisia vohveleita Tammisaaresta

Jos olet vohveleiden ystävä, suosittelen suuntaamaan mahasi kanssa Tammisaareen. Kerta toisensa jälkeen Voffeli & Kaffeli saa minut yllätettyä positiivisesti. Huokailin taas sille, miten suolaiset vohvelit voivat tosiaan olla niin täydellisiä. Olen aiemminkin hehkuttanut kyseistä kahvilaa. Halutessasi voit palata aikakoneella taaksepäin, aiempaan Tarinoiden Tammisaari -tekstiini.
Tällä kertaa valitsin vohvelini päälle chevreä, rucolaa, aurinkokuivattuja tomaatteja ja balsamicoa. Maukas makuyhdistelmä pyöri pehmeän suloisesti kielellä. Vohveli oli rapea ja juuri sopivan kokoinen: täytti vatsan. 

Mikä parasta, vohvelinsa saa nauttia hauskassa vanhassa miljöössä tunnelmallisen Tammisaaren torin laidalla. Kahvihifistelijöille tiedoksi, paikan kahvit eivät ole huippuluokkaa. Kahvit yltävät vohveleihin verrattuna vain keskitasolle. Mutta on sanomattakin selvää, mikä tämän kahvilan vahvuus on :)

Voffeli & Kaffeli on nyt off-seasonin aikaan auki vain viikonloppuisin, mutta kuun vaihteessa aukioloja kuulemma vohvelin ystävien iloksi taas laajennetaan myös arkipäiville.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida ajatuksia omalla nimelläsi, kirjautuneena käyttäjänä tai anonyyminä.