25.8.2014

Iki-ihana fouta

Rakastuin ensikosketuksella tunisialaiseen fouta-liinaan, jonka sain tänään ihanalta ystävältäni ja monitoiminaiselta Nanalta. Optimistina suuntasin tietysti testaamaan foutan piknikviltti-ominaisuuksia, vaikka viime päivät myös Suomen aurinkoisimmassa ja eteläisimmässä kaupungissa Hangossa on saatu pelkkää ukkosta ja kaatosadetta. Tällä kertaa aurinko oli kuitenkin voittanut kivi-paperi-sakset -matsin sateen herran kanssa ja paistatteli täydeltä taivaalta! 
 Fouta taipui mainiosti rantaviltiksi, sillä se on vahvaa ja kestävää kangasta. Elokuisen illan viiletessä foutan voi kietaista kaulan ympärille huiviksi.




Nämä elokuiset aurinkopäivät tuntuvat todella harvinaiselta herkulta. Kesä tarjoilee meille viimeisiä henkäyksiä, joista pitää ottaa kaikki ilo irti.


Aaltokuosiset adidas ZX Flux -lenkkarini ovat siitä mahtavat kengät, että niillä kilometrit taittuvat huomaamatta ja samaan aikaan voi olla tyylikäs. Mekko ja lenkkarithan ovat tunnetusti käytännöllisen naisen valinta. Fluxit viihtyivät mainiosti myös hiekan keskellä foutan kaverina.
 Rantapäivän jälkeen ravistelin hiekat foutan mutkista pois ja se taipui nätisti pöytäliinaksi, kodin kunniapaikalle. Syksyn pimeinä iltoina se varmasti muistuttaa, miltä tuntuikaan kun varpaanväleissä kutitteli hiekka, Hangon kesätuuli nostatti hiukset ja käänteli villisti rantaviltin kulmia.

PS. Monikäyttöisiä fouta-liinoja on vielä saatavilla lähes sateenkaaren kaikissa sävyissä Villa Himasta, Hangosta. adidas ZX Fluxeja löytyy addun verkkokaupasta useissa eri kuoseissa.


Tämän postauksen kuvista iso kiitos kuuluu Aija Nuuttilalle, huikean näkemyksen omaavalle kuvaajalle!




2 kommenttia:

  1. Mun oli pakko googletella "Suomen aurinkoisin kaupunki", koska sä kirjoitit tähän Hangon olevan, mutta mä oon elänyt siinä käsityksessä, että Vaasa olisi the aurinkoisin kaupunki, joskin ihan kuin oisin kuullu Naantaliakin kutsuttavan Suomen aurinkoisimmaksi kaupungiksi... No, googlettelun perusteella Vaasa näyttäisi kyllä saavan eniten pisteitä, joskin Rauma (?!) tulee kakkosena... : D Mutta esim. tän mukaan Vaasa, Hanko ja Naantali (ja Rauma! ;D) saa kaikki oikeuden kutsua itseään aurinkoisimmaksi kaupungiksi (ainakin pari vuotta sitten :p) http://www.stat.fi/tup/tilastokirjasto/kesatilastot2012.html . Tosin eihän siinä nyt oo mitään järkeä, miten voi olla muka monta superlatiivia haha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, kiitos tästä, aina oppii itsekin jotain lisää :)
      Hyvin ollaan siis molemmat valittu kotikaupunkimme! ;)

      Poista

Voit kommentoida ajatuksia omalla nimelläsi, kirjautuneena käyttäjänä tai anonyyminä.