14.6.2013

Firman kesäjuhlat eli torkut golf-viheriöllä

Firman kesäjuhlat ovat käsite. Etenkin ystäväni tietävät, että niihin liittyy varsin polveilevia tarinoita. Tällä kertaa luvassa oli kuitenkin varsin liikunta- ja nautiskelupainotteinen virkistäytymispäivä uuden työporukan kanssa.

 Torstaina läppärit sulkeutuivat toimistolla jo puolilta päivin, puhelimet laitettiin äänettömälle, meileihin päivitettiin automaattinen vastaus ja pikkubussi vei meidät Pickalaan. Osa työkavereistani oli niin reippaita, että he polkaisivat tuon 40 km matkan viheriöiden äärelle. Ohjelmassa oli siis golfin - tuon jalon lajin - salaisuuksiin tutustuminen. 

Tässä ensitapaamiseni golfauton kanssa. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. 
Uskottavuutta lisäämässä 20 km/h vauhti sekä kollegani Ainon katu-uskottava golf-lippa (keräilykappale)!
Golfia meille opetti italiasta kotoisin oleva Nino, joka oli todella osaava ja hauska opettaja. 
Ainon mukaan Ninon aksentti oli Turun aksentti (italia ja turkuhan ovat sukulaiskieliä: molemmissä ollaan ytimekkäitä). Esimerkiksi, kun Nino selitti lyönnin ylettävän 30 metrin päähän, totesi hän: "Pallo yllättää 30 metttrin päähä, eiksje?" 
Unohdinko mainita, että hän kuuluu myös eiksje-miehiin. Tiedättehän sen ihmistyypin, joka sanoo jokaisen lauseensa perille menon varmistamiseksi "eiksje?".

Mites toi oikeaoppinen peliasento?
...kyllähän se sieltä alkoi pikkuhiljaa löytymään. Kiitos Ninon selkeän opetuksen, useasta meistä kuoriutui varsinaisia golf-taitureita. Itse en lukeutunut siihen kategoriaan: ranchilla kymmenestä lyönnistäni noin kolme osui palloon. Mutta voin kertoa, että ne osumat. Ne tuntuivat hippasen hyviltä!
Päiväunet ovat myös ymmärtääkseni tärkeä osa lajia. 
After-golf juhlittiin Solen upeassa valkoisessa talossa. 
Illan ohjelmassa oli grilliherkkuja, saunontaa ja yhdessäoloa. 



Tämä minestrone-keitto vei kieleni mennessään. Tuossa se kelluu lusikan vieressä. 


Suurkiitos mukavista firman kesäjuhlista: sain kerrankin todisteen siitä, että ne voivat oikeasti olla mukavat ja rennot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida ajatuksia omalla nimelläsi, kirjautuneena käyttäjänä tai anonyyminä.