3.5.2013

Sneak peak uuteen Hangon kotiin

Tässä teille muutama kurkkaus tulevaan Hangon kotiimme. 
Pääsimme tänään hetkeksi mittailemaan paikkoja. Maalarimiehet olivat jo työn touhussa seinien maalauksen parissa. 




En millään malttaisi odottaa, että pääsemme jo asettumaan taloksi!

Mittailujen ja haaveilujen jälkeen suuntasimme Hangon Cuplis-urheiluhallille. Siellä järjestetään huomenna 4.5. boulder-kiipeilykisat junnuille ja sen jälkeen aikuisille Haamu-boulder. 

Menimme Janssonin kanssa auttamaan kilpailureittien teossa. Siihen mennessä, kun pääsimme paikan päälle, lähestulkoon kaikki reitit oli jo ruuvailtu seiniin kiinni. Sainkin (kröhöm) erittäin vastuullisen työtehtävän: teipata reittien viereen numerot ja keksiä reiteille kuvaavat nimet. 
Kaikki reitit piti myös kiivetä läpi, jotta ne pystytään greidaamaan, eli arvioimaan sitä, miten haastavia ne ovat kiipeilijälle. 
Reittien viimeistelyn lomassa oli myös aikaa tutustua paikallisiin kiipeilijöihin ja herkutella simaa & sipsejä. (Eväät on kaikessa tekemisessä aina tärkeät!) Täytyy kyllä todeta, että Hangon kiipeilypoppoo on todella mukavaa ja rentoa.

Itse en valitettavasti pääse huomisia kisoja seuraamaan tai niihin osallistumaan, sillä Turku ja muuttolaatikoiden pakkaus kutsuvat. Tsemppiä kisaajille!

EDIT 4.5.: Jansson tuli Haamu-boulderissa toiseksi ja sai pokaalin, jee.



4 kommenttia:

  1. Hei Veera,
    Upea asunto ja tosi hienoa että löysitte sen juuri Hangosta. Tulette varmaan viihtymään. Olin Hangossa viimeksi 1,5 viikkoa sitten ja kuvia löytyy Food and feeling-blogista. Valokuvauskurssi on nyt loppu, mutta tulossa on muutamia lyhyempiä kursseja, ensimmäinen jo elokuussa. Aurinkoista kesää toivottaen, Mona

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mona!

      Olet tervetullut pistäytymään kesän aikana, jos tulet esimerkiksi kuvausreissulle Hankoon!

      Poista
  2. Siistiä...täällähän tapaa tuttuja :), taidankin viettää sateisen lomapäivän kauniiden kuvien ja hauskojen tarinoiden ääressä. Terkkuja myös Sissiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terkkuja Sissille myös!
      Ja aurinkoisia ajatuksia sadepäivän keskelle!

      Poista

Voit kommentoida ajatuksia omalla nimelläsi, kirjautuneena käyttäjänä tai anonyyminä.