2.5.2013

Paljon uusia asioita lyhyessä ajassa


Nyt lienee korkea aika pysähtyä, istahtaa alas ja tehdä pieni tilannekatsaus. Kirjoitan tätä postausta auringon helliessä poskipäitä ja kevättuulen sotkiessa hiuksia.  Ensimmäinen kevätpäivä, jolloin uskaltaudun kirjoittelemaan ulos. Löysin juuri sopivan puistonpenkin meren ääreltä, Helsingin Kaivopuiston laidalta. Ohi vilisee juoksijoita, nautiskelijoita, mopoilijoita ja jäätelötötteröin varustautuneita perheitä. Osa vaikuttaa onnellisilta, osa mietteliäiltä ja osa taas ei meinaa millään pysyä housuissaan näinä aurinkoisina kevätpäivinä.

Itse olen tällä hetkellä samanaikaisesti sekä mietteliäällä tuulella että intoa piukassa
Mutta ennen kaikkea olen nyt varma tulevaisuuden suunnitelmista. 


Viimeisen kuukauden aikana on tapahtunut paljon. Kevät on tullut salakavalasti, tennarit on kaivettu kaapista esiin ja myös koko elämässä puhaltaa uudet tuulet.

Ensinnäkin, olen saanut opinnot päätökseen ja valmistun nyt mediatuottajaksi Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemiasta. Sieltä jään kaipaamaan lähinnä luovia opiskelukavereita, pitkiä lounaita, Muusa-ravintolan ihanaa Kirsti-tätiä ja jokirannan kampuksen tunnelmaa. Opiskeluvuodet ovat olleet parasta aikaa elämässäni ja totta puhuen, ne ovat vierähtäneet melkoisella vauhdilla. Muistan, kun astelin ensimmäisenä opiskelupäivänä Taideakatemian ovista sisään ja päässäni pyöri paljon ajatuksia, kuten:
"Käyttääkö kaikki täällä baskeria ja Fjällrävenin reppuja?", 
"Mitä tarkoittaa tuottaja?" tai 
"Mikä on suuntautumisvaihtoehdon ja koulutusohjelman ero?"
Näihin kaikkiin mietteisiin sain kyllä vastauksen vuosien varrella.

Valmistumisen kynnyksellä päätin perustaa oman toiminimen, jonka kautta voin heittäytyä uusiin, mielenkiintoisiin projekteihin mukaan. Tmi Veera Silvendoin palveluksessanne! Osaamiskenttääni määrittelen kuuluvaksi projektinhallinnan, luovan ideoinnin, tapahtumatuotannon, sisällöntuotannon ja ihmisten inspiroinnin. Yrittäminen on paitsi ihanaa myös todella pelottavaa. Täytyy vain uskoa täysillä siihen mitä tekee. Ja luottaa siihen että kun tekee parhaansa niin se riittää. Asioilla on taipumus järjestyä.



Aloitin ensimmäisen toimeksiantoni tuottajana helsinkiläisessä markkinointiviestintätoimisto Superlouderissa.  Työyhteisönä Superlouder - tai tutummin Louder - on todella energinen, nykyaikainen, salliva, rento, tavoitteellinen ja uudenlainen toimintatavoissaan. Louderin valoisa toimisto sijaitsee Punavuoressa, Perämiehenkadulla. Joka maanantai Louderissa herkutellaan yhteisen aamiaisen äärellä ja viikon päätteeksi inspiroidutaan Piirakkaperjantain ajankohtaisten puhujavieraiden kanssa. Työnkuvaani Louderissa kuuluu mainonnan projektien vetäminen. Olen jo päässyt työskentelemään kiehtovien asiakkuuksien parissa. 

Kodin sijaintia olemme pallotelleet Janssonin kanssa koko alkuvuoden ajan. Turku-Helsinki-Hanko -akselilla ja monen kodin välillä on jo reissattu tarpeeksi viimeisen kolmen vuoden aikana. Päätimme, ettemme enää halua jatkaa siten, että kummallakin olisi oma pieni luukku eri kaupungeissa. Siksi aloimme bongailemaan yhteistä, mukavaa kotia Hangosta.
Ja lopulta löysimmekin!

 Muutamme saman katon alle Hankoon, Villa Linneaan. Pieni 85-neliöinen puutaloidylli odottaa meitä Hangon Bulevardilla, kivenheiton päässä hiekkarannasta. Asunnosta löytyy lankkulattiat, kuisti ja takka sekä äskettäin remontoitu kylppäri ja keittiö. Vuokrakin on kohtuullinen.
Meistä tulee hankolaisia!
Kesällä pidetään porukalla isot pihajuhlat!
Varatkaa kalentereista jo tilaa kesäkuulle!






2 kommenttia:

  1. Oi, että! Elät Veera unelmaa! <3 Kauhiasti sydämiä kaikelle todella mielenkiintoisen haastavan kuuloiselle työlle, yrittäjyydelle ja Hangolle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Sonja! On tämä aika unelmaa - välillä pitää nipistää itseään.
      Tervetuloa kesäretkelle merelliseen Hankoon - meillä on hyvin tilaa! :)

      Poista

Voit kommentoida ajatuksia omalla nimelläsi, kirjautuneena käyttäjänä tai anonyyminä.