8.4.2013

Pastellibileet

Apua, kun aika rientää! Ensinnäkin, pieni pikkuinen pikkusiskoni täytti pyöreät 20 vuotta! Huimaa!
Nyt hänkin on astunut meidän parikymppisten kerhoon, be warmly welcome!

Ja toiseksi, vaikka pääni ihan pursuu ajatuksia ja uusien postausten aiheita, olen ehtinyt blogin pariin aivan liian vähän viime aikoina. Aikaani ovat vieneet muun muassa työasiat, opiskelujen viimeistely, asuntonäytöissä ravaaminen ja junassa & bussissa eestaas reissaaminen. Mutta lupaan varmasti purkaa aihelistaltani lisää ajankohtaisia mietteitä, jahka hektisin vaihe hieman hellittää.

Nyt kuitenkin on pakko istahtaa hetkeksi alas ja raportoida viikonlopun pastellibileistä!
 Ilonaiheita oli tuplasti: juhlistimme siskoni kakskymppisten lisäksi myös hänen hyvän ystävänsä paluuta Suomeen. Hurmaavat neidit olivat valinneet juhlien teemaksi keväisesti pastellivärit. Väriteema näkyi niin somistuksessa, tarjoiluissa, ohjelmassa kuin juhlaväen päälläkin. Itse sain ylpeänä toimia ohjelman seremoniamestarina ja illan hovikuvaajana. 

Ohjelmassa olikin muun muassa pastellinen alkumalja, kuplivia puheita, kabareeta (?), musiikkia sekä sokerina pohjalla What, where & why -visa, jotta kaikki juhlavieraat saivat heti päivitettyä infonsa juhlanaiheiden kuluneesta vuodesta sekä tulevaisuuden suunnitelmista. Ilta oli todella onnistunut. Parasta oli nähdä ihanan juhlaväen kasvoilla se riemu, onni ja ilo, joita jälleennäkeminen voi saada aikaan.

Siskoni taidonnäyte: kolmikerroksinen pastellikakku!
 Ylpeä isosisko & kypsä pikkusisko <3
Koko suku oli valjastettu juhlia edeltävänä päivänä  yönä pyörittelemään sushirullia ja cake popseja. 
 Tarjolla oli myös täytettyjä croissantteja, vaahtokarkkeja, cupcake-leivoksia ja pikkusuolaista. Yleensä kun siskoni järjestää juhlat, vieraat eivät koskaan lähde niistä nälkäisinä - päin vastoin - hymyssä suin ja maha pyöreänä pallona...





Illan söpöin pari!
 Ilta jatkui pikkutunneille asti kynttilänvalossa ja hyvässä seurassa. Nämä ovat juuri sellaisia juhlia, jotka jättävät parhaat muistot - mukavan hyrinän tunteen, kun niitä miettii myöhemmin. 

Kiitos ihanille juhlaneitosille & vi hörs <3
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida ajatuksia omalla nimelläsi, kirjautuneena käyttäjänä tai anonyyminä.