11.3.2013

Ystäviä ja töitä

Tässä viikonloppu kuvatunnelmina, se piti sisällään hieman työjuttuja ja paljon ystäviä.
Energiaa täynnä uuteen viikkoon!

Ihana ystävämme Jenni on taas vuoden verran viisaampi ja kauniimpi. Annoimmekin teemaan sopivasti hänelle purkillisen suloisia ajatuksia. Ajatukset liittyivät elämään, uraan, motivaatioon ja rakkauteen - totta kai!
Amelie-taito: lusikka pysyy nenän kärjellä.



Sunnuntaina nautimme brunssista sekä Torikortteileiden kevätmyyjäisistä Kiseleffin talossa. Olen lapsesta asti ihaillut tätä rakennusta; se on niin arvokas, kaunis, tyylikäs ja ilmava.

Löysimme Jennin kanssa hurmaavia hattuja & päähineitä.

Itse päädyin ostamaan kuvassa näkyvän seilori-henkisen pipon kevääksi. Super Yellow'n pipot on suunniteltu & tehty Suomessa. Melkein valinnanvaikeus meinasi iskeä, kun pipot olivat toinen toistaan houkuttelevampia. Tuli ihan lapsi karkkihyllyllä -fiilis.
Miia Magia Designin kristallikorut olivat maagisen kauniita!




Loppupäivä vierähti GoExpo-messuilla tutustuen eri urheilulajeihin sekä -välineisiin. Totta kait myös kaikki maistiaiset piti maistella. Messupäivän lopuksi kävin vielä kehonkoostumusmittauksessa, jonka tulos osoittautuikin positiiviseksi yllätykseksi!

Messuilla bongasimme muun muassa Suomen kartan, johon ihmiset olivat merkanneet lempiretkikohteitaan.

Itse laitoin nuppineulan Isokarin majakkasaarelle, sillä siellä olen viettänyt monen monta lapsuuden kesää. Hämmästyksekseni myös joku muu Isokari-fani oli ehtinyt merkata saman paikan. Suosittelen kesällä tekemään päiväretken saaristomaisemiin. Jollei omaa venettä ole, pääsee perille myös yhteiskuljetuksella.


Reissuhaaveiden täyteistä päivää!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida ajatuksia omalla nimelläsi, kirjautuneena käyttäjänä tai anonyyminä.